Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Περιστέρι

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 22:19
UPD:22:24
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Τη δεύτερη νίκη του στη Basket League σημείωσε ο Παναθηναϊκός, νικώντας με 77-62 το Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για την τέταρτη αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» με επιμέρους σκορ 22-12 στην τρίτη περίοδο πήραν τον έλεγχο του ματς και κράτησαν τη διαφορά ως το τέλος, με άμυνα ζώνης και τον Παπαπέτρου στο «4». Κορυφαίος για τους νικητές ο Ντάριλ Μέικον με 16 πόντους. Από τους γηπεδούχους Χρυσικόπουλος και Κατσίβελης σημείωσαν από 12 πόντους.

Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου είχαν εξαιρετική απόδοση στο πρώτο δεκάλεπτο με συνέπεια να ελέγχουν το ματς (29-20). Οι «πράσινοι» προσπαθούσαν ν’ αντιδράσουν, ωστόσο συνέχιζαν να είναι άστοχοι, σε αντίθεση με τους παίκτες του Περιστερίου που έφεραν τη διαφορά στους 12 (37-25) στο 14΄.

Η άμυνα του «τριφυλλιού» βελτιώθηκε, με συνέπεια να βρει εύκολους πόντους στην επίθεση και να τρέξει ένα σερί 7-0 μειώνοντας στους πέντε (37-32) με καλάθι του Μέικον στο 16΄. Η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού είχε και συνέχεια καθώς έφερε το ματς στα ίσια (39-39) στο 18΄ με τρίποντο του Νέντοβιτς και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 41-41.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός έτρεξε επιμέρους σκορ 14-4, παίρνοντας το προβάδισμα με διψήφια διαφορά (55-45) από καλάθι του Παπαπέτρου στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι επιδίωκαν μέσα από την άμυνα να αποκτήσουν ρυθμό αλλά πλέον η αποστολή τους είχε γίνει πιο δύσκολη και στις δύο πλευρές του παρκέ. Το χαμηλό σκορ της τελευταίας περιόδου ευνόησε περισσότερο τους «πράσινους» μετά τη διαφορά που «έχτισαν» στην τρίτη περίοδο, φτάνοντας στην επικράτηση με διαφορά 15 πόντων.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις