Ξέσπασε στον Παναιτωλικό (5-1) ο Άρης

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 18:36
UPD:18:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
A- A A+

Ο Άρης κρατούσε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του για την 7η αγωνιστική κι αυτός που την «πλήρωσε» ήταν ο Παναιτωλικός, που έφυγε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» έχοντας υποστεί βαριά ήττα από τους «κίτρινους» με 1-5. 

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πολύ ορμητικά στο παιχνίδι, με τους Καμαρά, Γκάμα να απειλούν στο πρώτο δεκάλεπτο την εστία του Μελίσσα, τους Μόρσεϊ (13’), Τσιγγάρα (15’) να΄... ανταποδίδουν τις ευκαιρίες για τους Αγρινιώτες, που δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το πλήρωσαν άμεσα.

Στο 16΄ ο Λούι ανέτρεψε τον Μπερτόλιο και ο Καμαρά άνοιξε το σκορ από τα 11 μέτρα. Ο Μαυριτανός επιθετικός ετοίμασε το 2-0 που πέτυχε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός με υπέροχο σουτ στο 34’ σε μια αναστροφή ρόλων, ενώ τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Καμαρά έδωσε την πάσα στον Σούντγκρεν για το 3-0.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με νέο εύστοχο πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Γκάμα στο 44ο λεπτό, ύστερα από ανατροπή του Μπερτόλιο από τον Μπελεβώνη.

Στο 52΄ και σε εκτέλεση κόρνερ ο Λέισμαν πήρε την πρώτη κεφαλιά κι από κοντά ο Εντιαγέ δεν είχε πρόβλημα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 5-1 στο 67’, όταν από παρέμβαση του VAR καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Τζέγκο, με τον Βέργο να στήνει την μπάλα στην άσπρη βούλα και να ευστοχεί.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 78’ ο Φαμπιάνο «σμάδεψε» το δοκάρι του Μελίσσα, για να δοθεί στη συνέχεια πέναλτι, σε χέρι του Κορνέλιους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιτούρμπε αλλά δεν έκανε το 6-1, καθώς απέκρουσε ο Μελίσσας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις