Η Μαρσέιγ έτοιμη να καταγγείλει τη Λάτσιο για ρατσισμό των οπαδών της

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 13:23
UPD:13:39
REUTERS/ALBERTO LINGRIA

Η εξέδρα των οπαδών της Λάτσιο στον χθεσινό αγώνα.

A- A A+

Νέο κρούσμα ρατσισμού διαφαίνεται στο ιταλικό ποδόσφαιρο...

Η Μαρσέιγ, η οποία απέσπασε ισοπαλία στο «Ολίμπικο» από τη Λάτσιο χθες το βράδυ, στο πλαίσιο του Europa League, είναι έτοιμη να καταγγείλει τους «μπιανκοτσελέστι», σε περίπτωση που οι έρευνες της UEFA επιβεβαιώσουν τις κατηγορίες για ρατσιστικές κραυγές από το κοινό εναντίον των ποδοσφαιριστών της.

«Μετά την κατηγορία για ρατσισμό εναντίον των παικτών μας, ο σύλλογος δηλώνει ότι καταδικάζει κάθε μορφή διάκρισης. Η Μαρσέιγ διατηρεί το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία σε περίπτωση που η UEFA επιβεβαιώσει αυτούς τους σοβαρούς ισχυρισμούς», ανέφερε ο γαλλικός σύλλογος με ένα tweet.

Τοιουτοτρόπως, η Λάτσιο κινδυνεύει να καταλήξει στο μάτι του κυκλώνα για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου με την Ίντερ, ένας οπαδός συνελήφθη από τις κάμερες να προσβάλλει τον Ντάμφρις των «νερατζούρι».

Λίγες μέρες αργότερα σημειώθηκε νέο περιστατικό, με τη δημοσίευση βίντεο όπου ο εκπαιδευτής του αετού της ομάδας χαιρετούσε ναζιστικά, περιστατικό που οδήγησε στην απόλυσή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις