Τοποθετήθηκαν οι κυλιόμενες σκάλες και τα ασανσέρ στην «Αγια-Σοφιά»

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 12:24
UPD:17:57
A- A A+

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πια και κάθε ημέρα φέρνει πιο κοντά την ΑΕΚ στο νέο «παλάτι» που θα στεγάσει την ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι εργασίες στην «Αγια-Σοφιά» είναι αδιάκοπες και, προϊόντος του χρόνου, η νέα έδρα των «κιτρινόμαυρων» σχηματοποιείται διαρκώς και η ΠΑΕ φροντίζει να ενημερώνει τακτικά για τη συντελούμενη πρόοδο του πρότζεκτ.

Μέσα από τις λιτές αναρτήσεις στα social media, επειδή μια εικόνα μετρά για χίλιες λέξεις, οι απανταχού φίλοι της Ένωσης παίρνουν μια... πρόγευση για εκείνο που έρχεται.

Σήμερα, μέσω του λογαριασμού της στο facebook, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως τοποθετήθηκαν και είναι έτοιμες προς λειτουργία τόσο οι κυλιόμενες σκάλες όσο και τα ασανσέρ στην πλευρά της παλιάς Θύρας 3.

Είναι το σημείο που πρόκειται να φιλοξενήσει τις σουίτες των επισήμων στην «Αγιά Σοφιά», τις θέσεις για τα ΜΜΕ και τους χώρους των αποδυτηρίων.

«Από τη μία η ιστορία και από την άλλη η τεχνολογία! Έτοιμες προς λειτουργία οι κυλιόμενες σκάλες, αλλά και τα ασανσέρ στην πλευρά της παλιάς Θύρας 3, που θα φιλοξενεί στο νέο γήπεδο τις σουίτες τα επίσημα, τις θέσεις του Τύπου, αλλά και όλους τους χώρους των αποδυτηρίων», ανέφερε η ανάρτηση της ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις