Ο Γερμανός Αϊτεκίν στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 14:57
UPD:15:04
REUTERS/BERNADETT SZABO
A- A A+

Τον Γερμανό Ντενίζ Αϊτεκίν όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/10, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 43χρονος ρέφερι, ο οποίος τον Αύγουστο είχε διευθύνει τη ρεβάνς των «ερυθρολεύκων» με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα για τα πλέι-οφ του Europa League (2-2), έγινε γνωστός από τη διαιτησία του στη μυθική ανατροπή της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο Champions League της περιόδου 2016-17.

Οι Ισπανοί είχαν συντριβεί (0-4) στο «Παρκ ντε Πρενς», νίκησαν όμως 6-1 στο «Καμπ Νου» και πέρασαν στα προημιτελικά, με τους Γάλλους να κατηγορούν τον Αϊτεκίν για αλλοίωση αποτελέσματος.

Βοηθούς θα έχει τους Κρίστιαν Ντιτς και Έντουαρντ Μπάιτινγκερ και θα είναι VAR Πάτρικ Χανσλμπάουερ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος (ΕΠΣ Αργολίδας) και AVAR ο Μιχάλης Παπαδάκης από το Ηράκλειο.

Στην αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ ορίστηκε ο Γιώργος Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα, ενώ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη με τον Αστέρα θα «σφυρίξει» ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα.

Οι υπόλοιποι ορισμοί της 7ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος-Ιωνικός: Καραντώνης (Ημαθίας), Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα: Μανούχος (Αργολίδας), Άρης-Παναιτωλικός: Κουτσιαύτης (Άρτας), ΟΦΗ-Λαμία: Περράκης (Αθηνών).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις