Ευρωλίγκα: Στο Τελ Αβίβ δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 10:53
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Μετά από δύο ήττες στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στην Ευρωλίγκα, αμφότερες στην Ισπανία από Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός συνόρων. 

Επόμενος αντίπαλος των «πρασίνων» είναι απόψε (21/10, 21:05) η Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Οι «πράσινοι» έχουν μόνο μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές φέτος, αυτήν επί της Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ και όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης, η ομάδα του έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ανέτοιμος στην αρχή της σεζόν και κάνει αγώνα με το χρόνο για να βελτιωθεί και να αποκτήσει χημεία η ομάδα. Στον αντίποδα, η Μακάμπι (2-2 νίκες και ήττες) βασίζει το επιθετικό παιχνίδι της στους σκόρερ Ουίλμπεκιν και Νάναλι, ενώ στη ρακέτα τον πρώτο λόγο έχουν οι Ρέινολντς και Λεζόρ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν απέναντι στον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει ο Ζίζιτς, ο οποίος ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Η μάχη ανάμεσα στον Ουίλμπεκιν και τον Μέικον στην περιφέρεια ξεχωρίζει, με τον τελευταίο να έχει κερδίσει θέση βασικού στον «άσσο» για τους «πράσινους», ενώ σημείωσε 18 πόντους απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη Παρασκευή (15/10).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις