Ευρωπαϊκή βραδιά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 09:56
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Εκτός έδρας ευρωπαϊκές δοκιμασίες περιμένουν απόψε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ σε Europa League και Conference League αντίστοιχα, πριν από τη μεταξύ τους «μάχη» την Κυριακή στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι δύο σύλλογοι που απέμειναν να εκπροσωπούν τη χώρα στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA παραμένουν αήττητοι και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν δύσκολες αποστολές.

Ο Ολυμπιακός, μόνος πρώτος και χωρίς βαθμολογική απώλεια στην κορυφή του Δ΄ ομίλου στο Europa League θα αντιμετωπίσει στη Φρανκφούρτη την Άιντραχτ (21/10, 22:00).

Οι Γερμανοί, την προηγούμενη αγωνιστική (2η) νίκησαν με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό την Αντβέρπ στο Βέλγιο κι έφτασαν στους 4 βαθμούς, μετά την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Φενέρμπαχτσε (1-1).

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του στην αποστολή τους Βατσλίκ, Τζολάκη, Καραργύρη, Λαλά, Ανδρούτσο, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Σουρλή, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρα, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο κι Ελ Αραμπί.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, βρίσκεται στη 2η θέση του ΣΤ΄ ομίλου του Conference League με 4 βαθμούς. Η αποψινή αντίπαλός του (21/10, 19:45) Κοπεγχάγη είναι η πρωτοπόρος του γκρουπ, καθώς μετρά «2 στα 2».

Με δεδομένο λοιπόν πως και οι δύο αντίπαλοι στοχεύουν σε άμεση πρόκριση στους νοκ άουτ αγώνες της διοργάνωσης, ο αγώνας στο «Πάρκεν» αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρασβάν Λουτσέσκου για να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Δανίας είναι οι, Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέτρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις