Μαρτίνς: Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:00
UPD:21:06
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ξεκαθάρισε πως τόσο εκείνος όσο και οι παίκτες του, έχουν το μυαλό τους στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και όχι στον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός ενόψει της αυριανής συνάντησης των «ερυθρολεύκων» με τον γερμανικό σύλλογο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League, είπε τα εξής:

«Σίγουρα το κίνητρο είναι το ίδιο όπως και στο ματς με την Φενέρμπαχτσε, πάντα μπαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.Οι δύο ομάδες έχουν διαφορές, αύριο θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και η οποία παίζει γρήγορο και κάθετο ποδόσφαιρο, με δύναμη. Εμείς θα θέλουμε να πάρουμε την κατοχή της μπάλας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με εξυπνάδα. Έχουμε κίνητρο να είμαστε καλοί, για να το κάνουμε κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη μπάλα, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το δυνατό στοιχείο της Άιντραχτ που είναι η φυσική κατάσταση και η δύναμη των παικτών».

Για το αν επηρεάζει τα πλάνα του ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Όχι, το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας είναι το ματς με την Άιντραχτ. Ασφαλώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό, αλλά προέχει αυτό της Πέμπτης. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Εφόσον ολοκληρώσουμε τον αυριανό αγώνα, θα ασχοληθούμε με το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Άιντραχτ: «Έχουμε όμορφες αναμνήσεις από το ματς με την Άρσεναλ που ήταν το τελευταίο μας εκτός έδρας στην Ευρώπη με κόσμο. Είμαστε ευτυχισμένοι που θα τους έχουμε ξανά στο πλευρό μας, ξέρουμε πως οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πολλοί. Έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση γιατί θέλουμε να δίνουμε ευτυχία στους φιλάθλους μας. Θα υποδεχτούμε τον κόσμο με ευγνωμοσύνη και χαρά και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το που αποδίδει καλύτερα ο Αγκιμπού Καμαρά στο γήπεδο: «Ειλικρινά ο Αγκιμπού είναι ένας παίκτης που έχει ευελιξία να παίξει σε πολλές θέσεις, είτε στο "8" είτε στο "10", ατομικά νομίζω πως έχει περισσότερα προσόντα για να παίξει στο "8" αλλά ανάλογα με το αν θέλεις να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε πολλές θέσεις».

Για το ποια χαρακτηριστικά της Άιντραχτ θεωρεί τα σημαντικότερα για να προσέξει η ομάδα του: «Πρόκειται για ομάδα δυνατή σε φυσική κατάσταση και γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι επικίνδυνη σε αντεπιθέσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις