«Τεσσάρα» στον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός με σόου Καρλίτος

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 22:44
UPD:17/10/2021 01:16
Eurokinissi Sports/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Με επιθετικό ποδόσφαιρο και προσφέροντας ωραίο θέαμα σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός σημείωσε νέα ευρείας έκτασης νίκη στο «Απ. Νικολαΐδης», επικρατώντας του Ιωνικού με 4-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής κι ανέβηκε στις πρώτες θέσεις.

Με πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Καρλίτος, που κινούνταν παντού στην επίθεση των «πράσινων» κι έφτασε στο χατ-τρικ, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε... πάρτι απέναντι σε έναν Ιωνικό που με το σκορ στο 1-1 ατύχησε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας δεχθεί δεύτερο τέρμα λίγο πριν το ημίχρονο.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ισπανός φορ υποδέχθηκε την μπάλα από την πάσα του Ρούμπεν, πέρασε τον προσωπικό αντίπαλό του και με συρτό πλασέ στη γωνία έκανε το 1-0.

Στο 12’ έπειτα από χλιαρή απομάκρυνση της μπάλας από τον Πούγγουρα, ο Άοσμαν έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι ο Σάντσες με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. 

Στο 25’ από σόλο του Αλεξανδρόπουλου και γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, ο Βιτάλ δεν έπιασε καλά το γυριστό με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, όμως στο 38’ οι «πράσινοι» πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Καρλίτος. Από κλέψιμο και κάθετη του Αλεξανδρόπουλου, ο Ίβηρας μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 53’ ο Βαφέας έκανε μεγάλο λάθος γυρίζοντας από πολύ μακριά την μπάλα προς τα πίσω, χωρίς να δει τον Καρλίτος, ο οποίος καιροφυλαχτούσε, έκλεψε και πλάσαρε για το 3-1.

Η... καταιγίδα όμως δεν είχε κοπάσει για τους φιλοξενούμενους, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Παλάσιος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια κι ανατράπηκε εντός της περιοχής από τον Κωνσταντινίδη. 

Ο Μανούχος υπέδειξε την άσπρη βούλα, ο Καρλίτος άφησε την εκτέλεση στον Παλάσιος και ο Αργεντινός στο 56’ σημείωσε το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα του «τριφυλλιού», κάνοντας το 4-1.

Στο τελευταίο τέταρτο, ο Παναθηναϊκός χαμήλωσε το ρυθμό, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Σάντσες, ο Γιοβάνοβιτς ξεκούρασε παίκτες κι έδωσε ευκαιρίες σε άλλους και οι «πράσινοι» έφτασαν με άνεση στην τρίτη φετινή νίκη τους...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις