Σε Γιάννενα, ΟΑΚΑ και Τούμπα τα φώτα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 12:49
UPD:12:51
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Το «παράθυρο» του Οκτωβρίου για τις Εθνικές ομάδες «έκλεισε» και τα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου ξαναγυρίζουν στη δράση, μαζί μ΄ αυτά και η Σούπερ Λίγκα.

Η διοργάνωση θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας θα ανοίξει σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Κυριακή με άλλες τέσσερις και θα κλείσει τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στη Λαμία.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συναντήσεις σε Τούμπα, Γιάννενα και ΟΑΚΑ. Στη Θεσσαλονίκη θα συγκρουστούν οι πρωτοπόροι ΠΑΟΚ και Βόλος, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι φαβορί για τη νίκη, που αν έρθει θα διατηρήσει τον «Δικέφαλο» μόνο στην κορυφή. 

Ο Βόλος είναι αξιόμαχος, αλλά στο μοναδικό πολύ δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι του υπέστη βαριά ήττα (1-5) από τον Παναθηναϊκό.

Στους «Ζωσιμάδες» ο δυνατός και φέτος ΠΑΣ Γιάννινα απειλεί τον Ολυμπιακό με νέα απώλεια, μετά τους χαμένους βαθμούς των «ερυθρόλευκων» στο Φάληρο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και στο ΟΑΚΑ, όπου ο Αργύρης Γιαννίκης θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ΑΕΚ.

Ο 41χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ και θα ήθελε να ξεκινήσει με το «δεξί» στον απαιτητικό πάγκο της Ένωσης, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η «αυλαία» ανοίγει το Σάββατο (16/10) το απόγευμα στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δυο ομάδες να έχουν απογοητεύσει έως τώρα.

Λίγο αργότερα, στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό φιλοδοξώντας να δώσει συνέχεια στις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Το απόγευμα της Κυριακής στο Αγρίνιο θα φιλοξενηθεί το επαρχιακό ντέρμπι μεταξύ Παναιτωλικού και ΟΦΗ, με τους Κρήτες να μετρούν τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε αγώνες και τους γηπεδούχους να εμφανίζουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. 

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας, με την -προερχόμενη από το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν- Λαμία να αντιμετωπίζει στο «Αθ. Διάκος» τον ασταθή Άρη.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021: Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (18:15, CS3), Παναθηναϊκός – Ιωνικός (20:30, CS2)

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021: ΠΑΟΚ - Βόλος (16:00, NS PRIME), Παναιτωλικός – ΟΦΗ (16:00, CS2), ΑΕΚ – Ατρόμητος (20:30, CS1), ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (20:30, NS PRIME)

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021: Λαμία – Άρης (19:30 CS1)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις