Πού θα είναι κλειστά αύριο τα σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί λόγω κακοκαιρίας

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 16:13
UPD:23:39
Eurokinissi/EUROKINISSI
A- A A+

Κλειστά θα είναι αύριο (15/10) όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αττική με απόφαση της Περιφέρειας, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος». 

 Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας: 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία περί έντασης των καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική. 

 Η απόφαση αφορά την και την λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Κλειστά επίσης θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Ικαρία, Σάμο. Εύβοια, Χαλκιδική,  Αργολίδα (στους δήμους Ναυπλιέων, 'Αργους - Μυκηνών, Επιδαύρου και Ερμιονίδας), Λακωνία (στους δήμους Μονεμβασίας και Ευρώτα) και Αρκαδία στον δήμο της Τρίπολης.

 Δεν θα λειτουργήσουν εξάλλου οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί ενώ κλειστά για δεύτερη ημέρα θα παραμείνουν αύριο στο Μεσολόγγι όλα τα σχολεία, οι παιδικοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου 

Με εγκύκλιο την οποία υπογράφει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 15/10/2021, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όλοι οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), στις Περιφέρειες:

1) Αττικής,

2) Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής),

3) Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας),

4) Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή