Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Γιόγκι Φερέλ

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 13:09
UPD:13:48
A- A A+

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιόγκι Φέρελ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ύστερα από πτήση αρκετών ωρών από τη Φιλαδέλφεια.

Ο νέος γκαρντ του «τριφυλλιού» θα συναντήσει την ομάδα του το Σάββατο, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται στη Μαδρίτη για τον αγώνα της Παρασκευής με τη Ρεάλ, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας.

Για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, τη Δευτέρα με τον Ιωνικό Νικαίας, θα πρέπει μετά τον Έβανς να βγει από την «εγχώρια» λίστα ακόμη ένας αλλοδαπός παίκτης. 

«Ήξερα για την υπέροχη πόλη και την ιστορία. Ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Αποφάσισα να έρθω εδώ, αφού πρώτα μίλησα με τον ατζέντη μου. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος υψηλού επιπέδου. Η Ευρωλίγκα είναι η καλύτερη Λίγκα εκτός του ΝΒΑ. Ένιωσα ότι θέλω να είμαι εδώ», δήλωσε ο Φερέλ.

«Θέλω να φέρω στην ομάδα το πάθος μου και την εξυπνάδα μου. Στο ΝΒΑ έχω παίξει με πολύ καλούς παίκτες. Θέλω να μεταφέρω τη γνώση μου και το πάθος μου στο παρκέ».

Όσο για το αν μίλησε με τον Θανάση Αντετοκούνμπο; «Είναι πολύ απασχολημένος! Μίλησα με παίκτες που έχουν παίξει στην Ευρωλίγκα και μου είπαν για την ομάδα, ό,τι είναι μία από τις καλύτερες εδώ».

Ως προς το ρόλο του στο παρκέ, είπε ότι «θα κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα. Θα σκοράρω, θα πασάρω, θα παίξω άμυνα. Ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους. Ήρθα εδώ για να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Όπου παίζω, θέλω να κερδίζω και να κατακτώ τίτλους».

Ερωτηθείς αν μίλησε με τον προπονητή του (Πρίφτη) και για το αν νιώθει ηγέτης, είπε: «Με καλωσόρισε, μου έστειλε κάποια βίντεο. Πάντα ήμουν ηγέτης και θέλω να δώσω το σωστό παράδειγμα. θα παίξω όσο πιο σκληρά και όσο πιο κοντά στις δυνατότητές μου γίνεται».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις