Ντοκιμαντέρ ερευνά τα αίτια θανάτου της Μπρίτανι Μέρφι

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 09:02
A- A A+

Η ζωή, η καριέρα και ο μυστηριώδης θάνατος, σε ηλικία 32 ετών, της Αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας Μπρίτανι Μέρφι είναι το θέμα ντοκιμαντέρ, με τίτλο «What Happened, Brittany Murphy;».

Στο πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ προβάλλεται η σχέση της ηθοποιού με τον σύζυγό της Άγγλο σεναριογράφο και σκηνοθέτη, Σάιμον Μόντζακ, ο οποίος πέθανε μυστηριωδώς λίγους μήνες μετά τη Μέρφι -και οι δύο έπασχαν από πνευμονία και σοβαρή αναιμία.

HBO MAX

«Ο Σάιμον την πήρε μακριά» λέει συνεργάτης της στο τρέιλερ, και προσθέτει: «φρόντισε να μην την πλησιάζει κανείς».

Επίσης, γίνεται αναφορά σε ψέματα που φέρεται να έχει πει ο Μόντζακ -ότι έβγαινε με την Ελ ΜακΦέρσον και τη Μαντόνα, ότι είχε αναρρώσει από τελικό στάδιο του καρκίνου του εγκεφάλου- καθώς και στην παράνοιά του σχετικά με την παρακολούθηση του ίδιου και της συζύγου του από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η ηθοποιός Κάθι Νατζίμι -που πρωταγωνίστησε μαζί με τη Μπρίτανι Μέρφι στη σειρά κινουμένων σχεδίων «King of the Hill»,  αναφέρει στο τρέιλερ ότι ο Σάιμον Μόντζακ εμφανίστηκε όταν η ηθοποιός ήταν σε συναισθηματική πτώση, όταν έχασε αρκετό βάρος και άλλαξε το στυλ της για να ταιριάζει στο ιδεώδες του Χόλυγουντ για μια «πρωταγωνίστρια».

Αναφέρει, χαρακτηριστικά, ότι η Μπρίτανι Μέρφι «έγινε θήραμα».

Προτεινόμενα για εσάς