Επαφές της Ίντερ με τους Σαουδάραβες για την πώληση του συλλόγου

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 12:01
UPD:12:26
A- A A+

Η «σκιά» της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας επεκτείνεται και στο ιταλικό ποδόσφαιρο...

Μετά τη βροντερή είσοδο στην Πρέμιερ Λιγκ με την απόκτηση της Νιούκαστλ έναντι 350 εκατομμυρίων ευρώ, που προορίζεται να ανατρέψει την ισορροπία της διεθνούς μεταγραφικής αγοράς, ο διάδοχος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας φαίνεται αποφασισμένος να κάνει ό, τι είναι δυνατό για να αγοράσει και την Ίντερ.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, έχει ήδη πραγματοποιηθεί μια μυστική συνάντηση μεταξύ του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και των μελών του ιταλικού συλλόγου. Η σύνοδος κορυφής πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στα μέσα Σεπτεμβρίου, με αφορμή τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ της Ίντερ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η είδηση ​​αναφέρθηκε από την ιταλική εφημερίδα «Libero». Στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται λόγος για συμφωνία που έχει ήδη βρεθεί, με την οικογένεια Ζανγκ έτοιμη να πουλήσει τον σύλλογο στο δημόσιο ταμείο PIF, αρκτικόλεξο του Δημόσιο Επενδυτικού Ταμείου της Σαουδικής Αραβίας, έναντι ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Προς το παρόν, από τη διοίκηση της Ίντερ δεν υπάρχουν επιβεβαιώσεις ή διαψεύσεις. 

Η λεπτή εταιρική στιγμή που βίωσε η Ίντερ είναι γνωστή, με ένα καλοκαίρι που χαρακτηρίστηκε από τις μεγάλες πωλήσεις των Ασράφ Χακίμι και Ρομέλου Λουκάκου, αλλά κι ενός παρόντος που, παρά τη δουλειά των αξιωματούχων που διατήρησαν την ανταγωνιστικότητα της ομάδας, η εταιρεία εξακολουθεί να αναγκάζεται να ασχοληθεί με τις προθεσμίες που πρέπει να τηρηθούν κι επομένως με τον κίνδυνο να κάνει νέες θυσίες στην αγορά το επόμενο καλοκαίρι, αν όχι τον Ιανουάριο.

Στο παρασκήνιο, λοιπόν, για τον διευθύνοντα σύμβουλο Μαρότα και τον αθλητικό διευθυντή Αουζίλιο υπάρχει το λεπτό ζήτημα της ανανέωσης των συμβολαίων των μεγάλων ονομάτων.

Γι΄ αυτό του Λαουτάρο Μαρτίνες, το οποίο φαίνεται να είναι στα «σκαριά», υπάρχουν τα «παιχνίδια» που πρέπει να παιχτούν για το μέλλον των Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς και Νικολό Μπαρέλα, που λήγουν αντίστοιχα το 2022 και το 2024, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να ζητήσουν μισθούς κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ καθαρά για να συνεχίσουν με τους «νερατζούρι» και να αγνοήσουν τις σειρήνες από τους κορυφαίους ξένους συλλόγους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις