Δολοφονία Δ. Ζέμπερη: Για τις 6/6 2022 ανέβαλε τη δίκη το Εφετείο

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 11:45
UPD:12:05
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Φωτογραφία Αρχείου 

A- A A+

Για ακόμη μια φορά αναβλήθηκε από το Μεικτό ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Αυτή τη φορά μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής. Όπως ανέφερε η πληρεξούσιος δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τα αδέλφια της 32χρονης εφοριακού,  ο αστικός φάκελος, μέσα στον οποίο περιλαμβάνονται και σημαντικά έγγραφα της ποινικής δικογραφίας, έχει κρατηθεί στο ΔΣΑ και απαιτείται μία ειδική διαδικασία για την απόδοση του.

«Υπάρχει αντικειμενική αδυναμία να υπερασπιστούμε τους εντολείς μας. Εντός τριμήνου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και εν συνεχεία να προχωρήσουμε στην προετοιμασία για την υποστήριξη της κατηγορίας» επεσήμανε η Γιάννα Παναγοπούλου. Από το δικαστήριο απουσίαζε ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία. 

Η άτυχη 32χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 18 Οκτωβρίου του 2017 έχοντας δεχτεί 14 μαχαιριές. Λίγες ημέρες μετά οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις μαρτύρων έφτασαν στα ίχνη του 62χρονου και του πέρασαν χειροπέδες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή