Ευρωλίγκα: Αποστολή στη Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 11:01
UPD:11:03
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Μετά τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ, ο Παναθηναϊκός είχε ρεπό τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό έδωσε χρόνο στον Δημήτρη Πρίφτη να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα για το απαιτητικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, που περιλαμβάνει δύο αγώνες στην Ευρωλίγκα, αμφότεροι επί ισπανικού εδάφους.

Οι «πράσινοι» ενισχύθηκαν στον «άσο» με την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού Γιόγκι Φερέλ, που πάντως δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Βάσκους.

Η Μπασκόνια, που είναι η πρώτη αντίπαλός τους απόψε (12/10, 21:30), μετρά δύο ήττες (από Ολυμπιακό κι Αρμάνι Μιλάνο), φαίνεται αποδυναμωμένη σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά κι αυτό θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτεί η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στη Fernando Buesa Arena.

Τα ριμπάουντ και η άμυνα αναμένεται να αποτελέσουν τους τομείς που θα κρίνουν τον αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει πολλά και πάλι από τον Νέντοβιτς, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός στη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ την περασμένη Πέμπτη (7/10), με 20 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις