Πόλο: Αποκλεισμός στο Τσάμπιονς Λιγκ για Απόλλωνα Σμύρνης και ΝΟΒ

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 22:22
UPD:22:27
koe.org.gr/
A- A A+

Στην τριπλή ισοβαθμία που επήλθε τελικά στην κορυφή της βαθμολογίας του Δ΄ ομίλου (Β΄ προκριματικής φάση) του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Ζάγκρεμπ, έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη νίκησε στον αγώνα της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής τη γαλλική Μονπελιέ με 15-14, αλλά αμέσως μετά -στο τελευταίο ματς- η Μλάντοστ Ζάγκρεμπ επιβλήθηκε επί του Ερυθρού Αστέρα με 9-8, με γκολ των Κροατών 28 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Έτσι και οι τρεις ομάδες, που έχουν από δύο νικες και μια ήττα, ισοβάθμησαν στους 6 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ευνοήθηκαν τελικά ο Ερυθρός Αστέρας ως 1ος και η Μλάντοστ ως 2η, καθώς η ήττα του Απόλλωνα με 6 γκολ διαφορά από τον Ερυθρό Αστέρα έπαιξε τον ρόλο της στη διαφορά τερμάτων μεταξύ των τριών.

Εκτός συνέχειας στην ίδια διοργάνωση έμεινε και ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που ηττήθκε στον δικό του τελευταίο αγώνα στον Γ΄ όμιλο με 13-12 από την ουγγρική Σόλνοκ και κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου με 2 βαθμούς (μία ήττα και δύο ισοπαλίες).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις