Γιαννίκης: Σκληρή δουλειά, τίτλοι και καλό ποδόσφαιρο

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 21:21
UPD:21:30
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Αργύρης Γιαννίκης. Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube ο 41χρονος προπονητής ανέφερε:

«Σίγουρα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Αλλά γνωρίζω πολύ καλά πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη που αναλαμβάνω και βρίσκομαι εδώ για σκληρή δουλειά, τίτλους και καλό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ τον κύριο Μελισσανίδη και όλα τα στελέχη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και το team μου.

Πιστεύω ότι με την ΑΕΚ έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Έχω πολλά να δώσω και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία.

Ο στόχος μας είναι να εμπιστευτούμε ένα πλάνο και γρήγορα να γίνουμε μία ομάδα που θα πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα.

Βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου μου είναι η ταχύτατη ανάπτυξη του παιχνιδιού άμεσο pressing χάνοντας την μπάλα. Όλα αυτά βέβαια θέλουν δουλειά αλλά είμαι αισιόδοξος ότι γρήγορα θα έχουμε και την ανάλογη εικόνα.

Η μοναδική υπόσχεση που μπορώ να δώσω στον κόσμο της ΑΕΚ είναι πάρα πάρα πολλή δουλειά!».

Τέσσερις συνεργάτες φέρνει μαζί του στην ΑΕΚ ο νέος προπονητής της ομάδας. Συγκεκρινένα, το επιτελείο του θα στελεχώσουν:

Ο Ιταλογερμανός Τζίνο Λετιέρι που θα είναι πρώτος βοηθός και δεξί χέρι του νέου τεχνικού της Ένωσης. Ο Λετιέρι έχει θητεύσει στη Γερμανία και την Κορόνα Κιέλτσε ως πρώτος προπονητής.

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης επιστρέφει ως γυμναστής της ομάδας, ενώ ο Γιάννης Αντωνόπουλος θα είναι ο αναλυτής της πρώτης ομάδας, ενώ θα υπάρχει και ένας ακόμα αναλυτής για το scouting των αντιπάλων.

Παραμένουν στο προπονητικό επιτελείο ο Κώστας Παρούσης, ο Νίκος Παναγιωτάρας και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης.

Τέλος, μετά από τις εξελίξεις η προπόνηση της Δευτέρας μεταφέρθηκε από τις 11:00 το πρωί στις 17:00 το απόγευμα, ώστε ο νέος προπονητής να έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του να οργανώσει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες στα Σπάτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις