Πρώτες νίκες για Κολοσσό και Περιστέρι

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 19:40
UPD:19:51
INTIME SPORTS/ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΗΣ
A- A A+

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών/Basket League σημείωσε στη Ρόδο ο Κολοσσός. Οι «Θαλασσί» επικράτησαν άνετα με 73-56 του Απόλλωνα Πατρών, για την 2η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τους Πελοποννήσιους στην πρώτη ήττα τους. 

Ο τομέας της δημιουργίας (22 ασίστ έναντι 9 του Απόλλωνα) και το ξέσπασμα της τέταρτης περιόδου, όταν έτρεξε επιμέρους σκορ 20-4 μέχρι το τελικό 73-56, έκανε τη διαφορά για τον Κολοσσό, ο οποίος μετέτρεψε σε... περίπατο έναν αγώνα που μέχρι το 30΄ ήταν ντέρμπι (53-52). 

Κορυφαίος των νικητών ο Γουίλιαμς με 19 πόντους και 5/9 τρίποντα, ενώ εξαιρετική δουλειά στο μάζεμα των ριμπάουντ έκανε ο Τιλί με 14. Από τον Απόλλωνα ξεχώρισε ο Κόουλμαν με 16 πόντους. 

Το Περιστέρι πέρασε νικηφόρα από το Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή, επικρατώντας με 79-76 και κατάκτησε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα, μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Προμηθέα.

Για τον «Γηραιό» ήταν επίσης η πρώτη ήττα στη φετινή Α1 Ανδρών, καθώς στην πρώτη αγωνιστική της σεζόν, την περασμένη εβδομάδα, είχε ρεπό.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μίλερ (20π.) και  Πέτεγουεϊ (14π.), ενώ από τους «κυανόλευκους» ο Ντάγκλας είχε 27 πόντους, 5 ασίστ και 6 κλεψίματα, ενώ νταμπλ-νταμπλ έκανε ο Κουζέλογλου (10π., 13 ριμπ.)

Θεατής της αναμέτρησης ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Τράβις Ντάνιελς, ενώ πριν το τζάμπολ τηρήθηκε ενός λεπτού στη μνήμη του Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις