Μόνο η ανακοίνωση απομένει για τη συνεργασία ΑΕΚ - Γιαννίκη

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 16:44
UPD:17:04
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Μόνο η ανακοίνωση λείπει για να επισφραγιστεί κι επίσημα η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος θα οδηγήσει την Ένωση μετά το (συναινετικό) διαζύγιο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η συμφωνία και κατ΄ επέκταση η επισημοποίηση του «γάμου» αναμένεται τις προσεχείς ώρες, με τη διοίκηση να καλύπτει άμεσα τη θέση του Σέρβου τεχνικού με έναν προπονητή φιλόδοξο, που κομίζει νέες ιδέες και αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική.

Ο Γιαννίκης θα πιάσει άμεσα δουλειά και θα οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην προσεχή αγωνιστική υποχρέωσή τους, που θα είναι απέναντι στον Ατρόμητο, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ένα ζητούμενο στην περίπτωση Γιαννίκη είναι το ειδικό βάρος του συλλόγου που θα κληθεί να οδηγήσει, αφού κατά το επιτυχημένο πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε πίεση.

Αυτή την «πολυτέλεια» όμως δεν θα την έχει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και διεκδικεί όλους τους εγχώριους τίτλους, άρα θα πρέπει να προσαρμοστεί άμεσα σε ένα νέο περιβάλλον και μια καινούργια φιλοσοφία, όμως διαθέτει το βασικό στοιχείο για να τα καταφέρει: την επάρκεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις