Στον Άρη ως το 2024 ο Μαντσίνι

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 18:04
UPD:18:20
ARIS F.C.
A- A A+

Η ΠΑΕ Άρης και Ντάνιελ Μαντσίνι θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2024, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια.

Από τον Αύγουστο του 2019 που μεταγράφηκε στον Άρη, ο Μαντσίνι μετράει έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 69 επίσημες εμφανίσεις με τον Άρη, σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η ομάδα και ο κόσμος με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με τους στόχους του Άρη και είμαι βέβαιος ότι θα τους εκπληρώσουμε», σχολίασε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.

«Με σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει να μεγαλώνει κάθε χρόνο και όλοι μαζί να κατακτήσουμε τους στόχους μας. VAMOS ARIS!».

Εν τω μεταξύ, με πρόβλημα στον αστράγαλο αποχώρησε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά από το παιχνίδι της Εθνικής Μαυριτανίας με την Τυνησία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο 26χρονος επιθετικός ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 60ό λεπτό. Στον Άρη περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις