Γ. Αλογοσκούφης: Δεν συζήτησα με Χ. Αλμούνια για εκλογές

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2007 13:56
UPD:14:01
A- A A+

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης διευκρίνισε σήμερα ότι στη συνάντηση που είχε με τον κοινοτικό επίτροπο Χοακίν Αλμούνια δεν έγινε συζήτηση για το θέμα εκλογών, διότι τα θέματα αυτά προβλέπονται από το Σύνταγμα.

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφέρει σήμερα ότι ο Χοακίν Αλμούνια αποκάλυψε χθες το σχέδιο της κυβέρνησης για πρόωρες εκλογές ύστερα από το πρόγευμα εργασίας που είχε με τον κ. Αλογοσκούφη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ισπανός επίτροπος είπε με τρόπο ξεκάθαρο ότι η χώρα μας οδεύει προς τις κάλπες και γι' αυτό η Κομισιόν δεν ζητάει από την κυβέρνηση να ανοίξει τώρα το ασφαλιστικό.

Ο κ. Αλογοσκούφης είπε σήμερα ότι στη συνάντησή του με τον κ. Αλμούνια συζητήθηκε η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο ασφαλιστικό θέμα. Η επόμενη κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλία για το ασφαλιστικό, υπογράμμισε ο υπουργός.

Επανέλαβε επίσης ότι ο δημόσιος διάλογος για το ασφαλιστικό συνεχίζεται και ότι οι όποιες αποφάσεις θα είναι αποφάσεις της κυβέρνησης που θα προκύψουν μετά τις εκλογές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή