Βόλεϊ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης οι Γυναίκες του Ολυμπιακού

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 13:52
UPD:13:58
www.olympiacossfp.gr
A- A A+

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχεται απόψε (7/10, 19:00) τη Μιχάνσκα Μινσκ από τη Λευκορωσία, με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στη φετινή ευρωπαϊκή τηςπορεία, που θα δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού σε μία εβδομάδα.

Έχοντας ξεπεράσει με δυο νίκες το εμπόδιο της Αστερίξ Μπέβερεν, η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, εξασφαλίζοντας προβάδισμα για την πρόκριση στο γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μιχάνσκα Μινσκ αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμανουηλίδου, Φερονίκη Ζιώγα, Ξένια Κακουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αγγελίνα Συριστατίδη, Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Αντράντε Κόστα, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

«Η ομάδα εξελίσσεται καθημερινά και είμαι πολύ ικανοποιημένος, αφού σιγά σιγά θα φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούμε. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι μια "μάχη" και πρέπει να ανταποκριθούμε. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη», δήλωσε ο Κουβανός τεχνικός της πειραϊκής ομάδας στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Από την πλευρά της, η Χίπε επισήμανε ότι «θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα από τη Λευκορωσία. Περιμένουμε ότι ο τρόπος παιχνιδιού της Μίνσκ είναι παρόμοιος με αυτόν του ρωσικού βόλεϊ, που χαρακτηρίζεται πάντα από δύναμη. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την αυριανή αναμέτρηση για να πάμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στον επαναληπτικό».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις