Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στον Κολοσσό Ρόδου

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 20:15
UPD:20:19
www.kolossosbc.gr/
A- A A+

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση του Κολοσσού Ρόδου (επισήμως ΚΑΕ Αθλητική Ενωση Χολαργού), περί ανάκλησης της απόφασης μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στη Basket League.

Κατόπιν αυτού, οι Ροδίτες αναμένεται να τιμωρηθούν με αφαίρεση ενός βαθμού (βάσει της πρόσφατης τροπολογίας που ψηφίστηκε στη Βουλή), καθώς η υπόθεσή τους αφορά εκπρόθεσμη υποβολή δικαιολογητικών.

Οι αντίστοιχες υπόθεσεις του Άρη και του Απόλλωνα Πατρών αναβλήθηκαν για τις 12 Οκτωβρίου. Οι δύο ΚΑΕ κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών έως πέντε βαθμών, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις η μη χορήγηση πιστοποιητικού αφορά ελλιπείς φακέλους.

Αναφορικά με το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League 2, υπήρξε άλλη μία ανατροπή, καθώς η ΕΕΑ έκανε κατά πλειοψηφία δεκτή την αίτηση της ΠΑΕ Καβάλα και της χορήγησε πιστοποιητικό, κάτι που σημαίνει ότι η μακεδονική ομάδα αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Πιστοποιητικό εξασφάλισε επίσης και η Ένωση Ασπροπύργου, ενώ, αντίθετα, απορρίφθηκε οριστικά (κατά πλειοψηφία) το αίτημα της Ζακύνθου.

Στη σημερινή (5/10) συνεδρίαση της ΕΕΑ συζητήθηκε επίσης -μετά από αρκετές αναβολές- η υπόθεση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Ξάνθη. Η Επιτροπή ζήτησε την προσκόμιση κάποιων εγγράφων για να εκδώσει την απόφασή της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις