Μπαπέ: Αποδέχομαι να τρέξω όταν ο Μέσι περπατάει

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 14:28
UPD:14:43
REUTERS/STEPHANE MAHE
A- A A+

Ο Κιλιάν Μπαπέ παραδέχθηκε ότι ήθελε να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εξηγεί ότι δεν ήταν η άφιξη του Μέσι που τον ώθησε προς αυτήν την επιλογή.

«Είχα πάρει ήδη την απόφασή μου και το είχα σκεφτεί πολύ καλά», δήλωσε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν σε συνέντευξή του στην Equipe.

«Είναι μια καθιερωμένη ιεραρχία. Συμφωνώ να τρέξω όταν ο Μέσι περπατάει», είπε ο Γάλλος διεθνής, που δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να παίξει μαζί με τον Αργεντινό άσο: «Για μένα, δεν θα έφευγε ποτέ από τη Μπαρτσελόνα».

Από τις δηλώσεις στη γαλλική αθλητική εφημερίδα προκύπτει η επιθυμία του Μπαπέ, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί θα λήξει στο τέλος της σεζόν, να φορέσει τη φανέλα των «μπλάνκος».

Τις τελευταίες ημέρες της θερινής μεταγραφικής αγοράς, η ομάδα του Αλ-Κελαΐφι είχε απορρίψει μια προσφορά από το σύλλογο του Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Η Παρί αποφάσισε να μην με πουλήσει. Συνέχισα να παίζω τον Αύγουστο και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είμαι ακόμα σε μια μεγάλη ομάδα, σε ένα μέρος όπου ήμουν και είμαι χαρούμενος».

Όσο για την επιθυμία του να φύγει; «Νόμιζα ότι η περιπέτειά μου είχε τελειώσει, ήθελα να μάθω κάτι άλλο. Αν είχα φύγει το καλοκαίρι, θα ήταν μόνο για τη Μαδρίτη. Η αποχώρηση ήταν το επόμενο λογικό βήμα στη ζωή και την καριέρα μου».

Ο Μπαπέ εξήγησε ότι, παρά τα όσα συνέβησαν, η συμπεριφορά του θα είναι πάντα υποδειγματική στο γήπεδο και δεν κλείνει εντελώς τις πόρτες σε μια πιθανή ανανέωση, αν και δεν κρύβει την απογοήτευση που ένιωσε όταν ο Αλ-Κελαΐφι αποφάσισε να τον «κλειδώσει».

«Η στιγμή που έμαθα ότι δεν θα φύγω με "χτύπησε" λίγο. Όταν η φιλοδοξία σου είναι να φύγεις και πρέπει να μείνεις, δεν είσαι ευχαριστημένος. Αλλά άλλαξα γνώμη γρήγορα».

Ο Μπαπέ επιβεβαίωσε επίσης ότι προσέβαλε τον συμπαίκτη του Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μονπελιέ (2-0): «Ναι, τον αποκάλεσα "κλοσάρ" (αλήτης) γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος με μια πάσα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουμε να νικήσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις