Η Γουότφορντ ανακοίνωσε τον Ρανιέρι

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 21:01
UPD:21:12
www.watfordfc.com/
A- A A+

Η Γουότφορντ επισημοποίησε απόψε (4/10) την πρόσληψη του Κλάουντο Ρανιέρι ως νέου προπονητή, με συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Ιταλός τεχνικός «φτάνει στο "Vicarage Road" με μεγάλη εμπειρία στο τιμόνι μερικών από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τίτλους κατακτημένους στην Πρέμιερ Λιγκ, στο Κύπελλο Ιταλίας και στο "Κύπελλο του Βασιλιά"» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

Εκτός από τις πολλές εμπειρίες του στο ιταλικό ποδόσφαιρο, ο Ρανιέρι έχει προπονήσει επίσης στην Ισπανία, στη Γαλλία και την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Πάνω απ΄ όλα, θυμάται η Γουότφορντ που τον καλωσόρισε, γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, «εκτός από την τετραετή παραμονή του στο "Στάμφορντ Μπριτζ"  -που έκανε τους "Μπλε" να βελτιώνουν την κατάταξή τους από σεζόν σε σεζόν - και για μια περίοδο το τιμόνι της Φούλαμ μεταξύ 2018 και 2019, αλλά ειδικά για το κατόρθωμα που επιτεύχθηκε με τη Λέστερ».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Οι "Αλεπούδες" είχαν αγωνιστεί να μην υποβιβαστούν τη σεζόν πριν από την άφιξη του Ρανιέρι στο "King Power Stadium", αλλά την επόμενη χρονιά ο Ιταλός προπονητής επέβλεψε μια απίστευτη σεζόν 2015-16, στην οποία κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις