Στο Μαξίμου η πρόεδρος της Βουλής για τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2007 12:22
A- A A+

Συζήτηση για το κοινοβουλευτικό έργο των αμέσως προσεχών μηνών, τον προγραμματισμό του και τη γενικότερη πορεία του νομοθετικού έργου, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός με την πρόεδρο της Βουλής ¶ννα Μπενάκη-Ψαρούδα

Η κ. Μπενάκη ανέφερε μετά το τέλος της συνάντησης πως «τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι το κοινοβουλευτικό έργο είναι προγραμματισμένο, από εκεί και πέρα θα έχουμε νέα συνάντηση για το επόμενο διάστημα».

Ερωτηθείσα αν μετά θα διεξαχθούν εκλογές, η κ. Μπενάκη απάντησε πως αυτό, ούτε συζητήθηκε, ούτε αφορά τον πρόεδρο της Βουλής. «Ο πρόεδρος της Βουλής προγραμματίζει την τετραετία του», είπε.

Όπως είπε η πρόεδρος της Βουλής, τώρα συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, θα ακολουθήσουν μερικά ακόμη που θα εξαγγείλει η κυβέρνηση, ενώ υπάρχει σε εκκρεμότητα η προ ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ακολουθεί η δεύτερη ψηφοφορία για την αναθεώρηση του Συντάγματος. «Επομένως έχουμε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα», σημείωσε η κ. Μπενάκη.

Σε άλλη ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, η κ. Μπενάκη απάντησε «δεν είναι δικό μου θέμα αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή