Ο Μπαπέ είχε ζητήσει από τα τέλη Ιουλίου να φύγει

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 14:40
UPD:14:43
REUTERS/ERIC GAILLARD
A- A A+

Η... τηλενουβέλα με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ κράτησε τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία μέρα της μεταγραφικής αγοράς, αλλά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων δεν βρήκαν σημείο συνάντησης. 

Ο Γάλλος σταρ προτίμησε να μην εκφραστεί γι΄ αυτή την περίπτωση τότε,  αλλά το έκανε τώρα με μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Rothen s'enflamme», στο RMC.

«Ζήτησα να φύγω γιατί από τη στιγμή που δεν ήθελα να επεκτείνω το συμβόλαιο, επιθυμούσα ο σύλλογος να ωφεληθεί οικονομικά με έναν ποιοτικό αντικαταστάτη. Είναι ένας σύλλογος που μου έχει δώσει πολλά, ήμουν πάντα ευτυχισμένος στα τέσσερα χρόνια που πέρασα εδώ κι εξακολουθώ να είμαι», είπε ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Το ανακοίνωσα αρκετά νωρίς για να δώσω μια ευκαιρία να γυρίσω σελίδα. Ήθελα όλοι να βγουν κερδισμένοι απ΄ αυτό, να κάνουν μια καλή συμφωνία. Κι όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν δυνατόν, το σεβάστηκα. Είπα, "αν δεν θέλεις να φύγω, θα μείνω», συνέχισε.

«Ο κόσμος είπε ότι απέρριψα έξι ή επτά προσφορές ανανέωσης και ότι δεν θέλω να μιλήσω πια με τον Λεονάρντο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μου είπαν ότι έπρεπε να μιλήσω με τον πρόεδρο».

Και ο Μπαπέ κατέληξε λέγοντας:

«Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Είπα ότι ήθελα να φύγω και το είπα αρκετά σύντομα. Προσωπικά, δεν εκτιμούσα πολύ το γεγονός να λέω "εντάξει, αυτό είναι. φτάνει η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου". Αυτό είναι ψέμα. Είπα στα τέλη Ιουλίου ότι ήθελα να φύγω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις