Πρώτη νίκη για τη Λαμία

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 23:14
UPD:23:22
Eurokinissi Sports/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Ο Ιωνικός ηττήθηκε στη Νεάπολη (1-2) από την ψυχωμένη Λαμία, χάνοντας για πρώτη φορά στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου σημείωσε την πρώτη νίκη της στη Σούπερ Λίγκα γι΄ αυτή τη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν έχοντας τον έλεγχο, όμως η Λαμία άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μανούσου στο 21΄, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής σε βάρος του Ντάλσιο, όταν απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος με το χέρι, σε κεφαλιά του Γκόλεμιτς.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας, αφού συμβουλεύτηκε το VAR έδωσε το πέναλτι και απέβαλε τον παίκτη του Ιωνικού, που έμεινε και με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς.

Ο Ιωνικός πάντως δεν το έβαλε κάτω και στο 36΄ ο Άοσμαν με υπέροχο πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Γκαραβέλη και να ισοφαρίσει για την πειραϊκή ομάδα. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς τον Τσιγκρίνσκι στην ενδεκάδα των γηπεδούχων, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στον προσαγωγό, που θα κρατήσει τον Ουκρανό ένα μήνα εκτός.

Η Λαμία κατάφερε να φθάσει σε ένα δεύτερο γκολ στο 55΄ με τον Γκόλεμιτς, ο οποίος σε εκτέλεση κόρνερ του Τιρόνε πήρε την κεφαλιά κι έγραψε το 1-2, που έμεινε ως το τέλος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις