Αλογοσκούφης: «Ο καθένας με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια»

Η ψηφιακή στρατηγική για την Παιδεία στο επίκεντρο της συνάντησης Αλογοσκούφη - Γιαννάκου
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2007 12:54
A- A A+

Την ψηφιακή στρατηγική για την Παιδεία, για φοιτητές και μαθητές, συζήτησαν σήμερα στο υπουργείο Οικονομίας ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης και η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου. Κατά τη συνάντηση των δύο υπουργών συζητήθηκε επίσης η εφαρμογή του προϋπολογισμού του υπουργείου Παιδείας, όπως και οι δαπάνες για την Παιδεία για τα επόμενα χρόνια.

Το ΠΑΣΟΚ είπε τι θα ξοδέψει αλλά δεν είπε από πού θα βρει τα χρήματα

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ μέσω της ανακοίνωσης του προγράμματός του Κινήματος, ο κ. Αλογοσκούφης παρατήρησε πως η αξιωματική αντιπολίτευση, ακολουθεί πιστά αυτό που σοφά λέει ο λαός μας, δηλαδή «ο καθένας με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια».

Όπως επεσήμανε το κόστος των εξαγγελιών του κ. Παπανδρέου ξεπερνά τα έσοδα από την άμεση φορολογία, υπερβαίνοντας τα δέκα δισ. ευρώ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση «είπε τί θέλει να ξοδέψει, αλλά κράτησε κρυφό από πού θα εξευρεθούν οι πόροι», σημείωσε ο υπουργός Οικονομίας, συμπληρώνοντας ότι ή το ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει ξανά τα ελλείμματα στο 8% του ΑΕΠ, όπου τα παρέδωσε το 2004, ή θα αυξήσει δραματικά τους φόρους, όπως έκανε κατά την τελευταία δεκαετία που κυβερνούσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή