Αντώναρος: «Δεν πρόκειται περί προγράμματος, αλλά περί ιδεών ατάκτως ερριμένων»

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2007 14:48
A- A A+

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που ανακοινώθηκε χθες, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος παρατήρησε πως «δεν πρόκειται περί προγράμματος, αλλά περί ιδεών ατάκτως ερριμένων».

Όπως είπε, «το κόστος των εξαγγελιών του ΠΑΣΟΚ ξεπερνά τα 10 δισ. ευρω, τα οποία, προφανώς, θα αναζητήσει μέσω του διπλασιασμού των άμεσων φόρων», ενώ υποστήριξε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει υπολογίσει το κόστος του προγράμματος που εξήγγειλε, διότι δεν έχει την πρόθεση να το εφαρμόσει, εφόσον γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί».

Ο κ. Αντώναρος παρατήρησε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ «μονίμως, κατά γενικόλογο τρόπο, υπόσχονται πολλά σε πολλούς και δεν δίνουν τη βασική απάντηση, που δηλαδή, θα βρουν τα χρήματα για να κάνουν πράξη όσα υπόσχονται τόσο αποσπασματικά σε όλους». «Δεν τη λένε (την απάντηση) -συνέχισε- διότι προφανώς, όταν και αν - μάλλον απίθανο - έρθουν στην εξουσία, σκέφτονται να επιβάλουν υψηλούς φόρους και να φορολογήσουν άγρια τις Ελληνίδες τους Έλληνες. Το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ είναι ένα παρελθόν υψηλών φόρων, υψηλών χρεών και τεραστίων ελλειμμάτων,ένα παρελθόν αποτυχημένης διαχείρισης των δημοσίων οικονομικών».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή