Έσπασε την παράδοση και ξανάπιασε κορυφή ο Βόλος

Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 18:18
UPD:20:07
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Ο Βόλος σημείωσε την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 5ης ημέρας και σημειώνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας του απέναντι στους Πελοποννήσιους.

Οι Θεσσαλοί ξεπέρασαν άμεσα τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό (1-5) κι επέστρεψαν στις επιτυχίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που ερχόταν με κεκτημένη ταχύτητα από τους φιλικούς, αλλά χρειάστηκε πέντε αγωνιστικές για να πετύχει το πρώτο γκολ στη Super League, όπου ακόμη δεν έχει νίκη.

Πάντως οι Αρκάδες ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν δύο φορές σε δύο λεπτά την εστία του Βόλου, αρχικά με το σουτ του Κρέσπι (11΄) που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κότνικ και στη συνέχεια με τον Σλοβένο τερματοφύλακα να κάνει σωτήρια απόκρουση στην κεφαλιά του Μπαράλες (12΄).

Κι ενώ ο Αστέρας φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι, ένα νέο τραγικό λάθος του Παπαδόπουλου, μετά από εκείνο στο σουτ του Αγκιμπού Καμαρά που είχε κοστίσει το 0-2 απέναντι στον Ολυμπιακό, έφερε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Σε μια ακίνδυνη φάση ο τερματοφύλακας του Αστέρα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ανέτρεψε τον Ρεγκατίν και ο Φαν Βέερτ σκόραρε στο 18΄ από τα 11 βήματα το τέταρτο φετινό τέρμα του στην ελληνική Λίγκα.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, το γκολ του Γκρίλο των Θεσσαλών δε μέτρησε με τη χρήση του VAR, σε μια δύσκολη φάση, αλλά στο 79΄ ο Ρεγκατίν «έστρωσε» στον Φεράρι, που με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος (85΄) ο Σόνι με ατομική ενέργεια και σουτ μείωσε για τον Αστέρα σε 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού η κεφαλιά του Ροσέρο στο 89΄ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στέρησε από τον Βόλο ένα τρίτο γκολ.

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, αλλά και παιχνίδι περισσότερο, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 2, με τις ισοπαλίες σε Αγρίνιο και Ηράκλειο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις