Μουντιάλ 2022: Serie A και LaLiga βάζουν τσάρτερ για τους Αργεντινούς διεθνείς

Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 15:41
UPD:15:45
Pool via REUTERS/JUAN IGNACIO RONCORONI
A- A A+

Το νέο «παράθυρο» για τις Εθνικές ομάδες πλησιάζει και μαζί του φέρνει όλα τα προβλήματα που χαρακτήρισαν το πρώτο, τον Σεπτέμβριο.

Η ουσία του θέματος αφορά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές από τη Νότια Αμερική, των οποίων το ταξίδι για να ανταποκριθούν στις κλήσεις θέτει σε κίνδυνο τη διαθεσιμότητά τους στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος μετά την επιστροφή τους.

Για την Ίντερ, π.χ., το πρόβλημα είναι μεγάλο, αφού ο Χοακίν Κορέα και ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα είναι με την Εθνική Αργεντινής, αλλά αμέσως μετά το «διάλειμμα» ο σύλλογος έχει τη Λάτσιο στο ντέρμπι της Serie A, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, έχει βρεθεί μια λύση: η Serie A και η ισπανική Liga εργάζονται για να εξασφαλίσουν μια πτήση τσάρτερ, που θα μεταφέρει τους Αργεντινούς πίσω στην Ευρώπη το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου.

Ο Μαρτίνες και ο Κορέα θα προσγειωθούν απευθείας στη Ρώμη και την επόμενη μέρα θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο στο «Ολίμπικο» με την υπόλοιπη ομάδα.

Η Αργεντινή θα παίξει τρία παιχνίδια, με Παραγουάη, Ουρουγουάη καιτο Περού, στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το 2022.

Αναστεναγμός ανακούφιση και για την Αταλάντα, την Μπολόνια, τη Φιορεντίνα και την Ουντινέζε, που οποίοι θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους Μούσο, Ντομίνγκες, Μαρτίνες Κουάρτα και Μολίνα, για περισσότερες από 48 ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων της 8ης ημέρας στη Serie A.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις