Ο Σλοβένος Βίντσιτς στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 16:00
UPD:16:51
A- A A+

Τον Σλοβένο Σλάβκο Βίντσιτς όρισε διαιτητή στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (3/10, 20:30) η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ο 41χρονος Βίντσιτς θα βρεθεί στην Ελλάδα για τρίτη φορά προκειμένου να διευθύνει αγώνα του πρωταθλήματος, καθώς είχε διαιτητεύσει στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (2019-20) και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πέρυσι, που έληξαν 2-2.

Ο Βίντσιτς είναι διεθνής από το 2010 και συμμετείχε στο πρόσφατο EURO 2020, όπου διηύθυνε τον προημιτελικό μεταξύ της Ιταλίας και του Βελγίου.

Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Τόμας Κλάντσνικ και Άντραζ Κόβασιτς, ενώ VAR θα είναι ο Πορτογάλος Βίτορ Φερέιρα, που μία ημέρα νωρίτερα θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στο παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς και AVAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς. Στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική θα διευθύνει τον αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ.

Οι ορισμοί της 5ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/10

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης: Παπαπέτρου (Αθηνών), Άρης-Απόλλων Σμύρνης: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/10

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Ιωνικός-Λαμία: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Βίντσιτς (Σλοβενία)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις