«Γκέλα» στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 00:16
UPD:01:22
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να διπλασιάσει τις νίκες στον 6ο όμιλο του Europa Conference League, μένοντας στο 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Έτσι, η Κοπεγχάγη που δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Λίνκολν (3-1 στη Δανία) έκανε το «2 στα 2» και οδηγεί στη βαθμολογία του γκρουπ, ύστερα από δύο αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού μόλις στο 9ο λεπτό από σέντρα του Τέϊλορ ο Ακπομ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γρήγορο γκολ δεν εξασφάλισε όμως ηρεμία στον «Δικέφαλο», που στο 14΄ δέχτηκε την ισοφάριση από τον Γκριν, ο οποίος μετά την απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του Χέντι πήρε το ριμπάουντ για το 1-1.

Στο 16΄ και σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Σβαμπ αστόχησε από καλή θέση και στο 44΄ ο Πασχαλάκης με έγκαιρη επέμβαση έπεσε στα πόδια του Ντράζιτς και απέκρουσε σε κόρνερ.

Παρά την κατοχή που είχαν οι γηπεδούχοι (65%-35%), η Σλόβαν είχε αμυντική οργάνωση, ενώ στο β΄ ημίχρονο έγινε πιο επιθετική. 

Ο ΠΑΟΚ με την είσοδο και των Βιεϊρίνια - Κούρτιτς έγινε πιο απειλητικός και στο 72΄ από πάσα του Μπίσεσβαρ ο Μιτρίτσα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που έκανε ήταν ελάχιστα άστοχο.

Στο 84΄ η Σλόβαν έχασε μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όταν ο Μραζ προ του Πασχαλάκη δεν κατάφερε να τον πλασάρει τον Πασχαλάκη, με τον διεθνή τερματοφύλακα να αποτρέπει την ήττα της ομάδας του. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις