Στην Ελλάδα εντός του τρέχοντος μηνός Επίτροποι της Ε.Ε.

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2007 16:30
A- A A+

Επισκέψεις στην Αθήνα θα πραγματοποιήσουν εντός του Μαρτίου Επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στις 29 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Αθήνα η αρμόδια για θέματα επικοινωνίας Επίτροπος, Μαργκότ Βάλστρομ. Την ίδια περίοδο θα επισκεφθούν την Αθήνα ο Επίτροπος Περιβάλλοντος Σταύρος Δήμας, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για θέματα μεταφορών, Ζακ Μπαρό, καθώς και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Ντανούτα Χούμπνερ.

Η κ. Βάλστρομ, σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμά της, θα μιλήσει στη Βουλή μαζί με τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής κ. Μπαρό, ενώ η κ. Χούμπνερ θα μιλήσει σε σεμινάριο σχετικά με τη χρηματοδότηση δήμων και κοινοτήτων, το οποίο οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και τη Eurobank. Παράλληλα θα έχει συναντήσεις με υπουργούς.

Ο κ. Μπαρό θα έλθει στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, με τον οποίο θα έχει συνάντηση όπως και με τον υπουργό Μεταφορών Μ. Λιάπη. Επίσης προγραμματίζεται να εκφωνήσει ομιλία στο Γαλλικό Ινστιτούτο για τα 50 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ενωσης (25 Μαρτίου 1957).

Εξάλλου, ο κ. Δήμας προβλέπεται ότι θα μιλήσει σε ανοιχτό φόρουμ που οργανώνει ο ΣΕΒ για τα 50χρονα της Ε.Ε..

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή