ΠΑΣΟΚ: «Το ΥΠΕΧΩΔΕ αντί για έργο αυτοδιαφημίζεται με παραπλανητικό τρόπο»

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2007 18:24
A- A A+

Για ψευδή πολιτική διαφήμιση του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ σχετικά με την εκτέλεση του έργου της Εγνατίας Οδού και απρέπειες του υπουργείου για να καλύψει την έλλειψη έργου, κάνει λόγο ο υπεύθυνος Δημοσίων Έργων και Περιβάλλοντος του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«H ψευδής εμπορική διαφήμιση θεωρείται αδίκημα. Η ψευδής πολιτική διαφήμιση τι να είναι άραγε;», διερωτάται ο κ. Λοβέρδος κατηγορώντας το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι με παραπλανητικό τρόπο εμφανίζει το έργο να καθυστερεί επί ΠΑΣΟΚ και να εκτελείται επί ΝΔ. «Κι όλα αυτά ενώ είναι γνωστό, ότι έως το 2004 παραδίδονταν 100 km τον χρόνο από το σημαντικό αυτό έργο, ενώ από το 2004 έως σήμερα δεν έχουν παραδοθεί ούτε 50km», σημειώνει.

«Το ΥΠΕΧΩΔΕ αντί να κάνει έργο αυτοδιαφημίζεται με παραπλανητικό τρόπο», υπογραμμίζει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ρωτά: «Η Ε.Ε. που συγχρηματοδοτεί τη διαφήμιση, πως θα αντιδράσει όταν πληροφορηθεί, ότι δίδονται χρήματά της για διαφήμιση πολιτική σε προεκλογική περίοδο («οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους» δήλωσε στη Βουλή ο πρωθυπουργός, εγκαταλείποντας την ημερομηνία της κοινοβουλευτικής περιόδου και υπονοώντας την πρόωρη διάλυση της Βουλής) και με χρήση παραπλανητικών στοιχείων;»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή