Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει σήμερα η Ιωάννα- Παρούσα η κατηγορούμενη

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 09:28
UPD:09:55
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασε το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, προκειμένου να καταθέσει για την επίθεση που δέχθηκε με καυστικό υγρό το πρωί της 20ης Μαΐου. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε συνοδευόμενη από τον αδερφό της και συναντήθηκε με τους δικηγόρους της οι οποίοι την οδήγησαν μέσα στο δικαστήριο.

H Ιωάννα Παλιοσπύρου με την κατάθεσή της θα ανοίξει την ακροαματική διαδικασία. Θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα για να εξιστορήσει όσα έγιναν εκείνο το πρωί. Θα επιχειρήσει να καταθέσει όσα η ίδια νομίζει πως πρέπει να γνωρίζουν τα επτά μέλη της σύνθεσης του Κακουργιοδικείου, αλλά και να απαντήσει σε όσα την ρωτήσουν δικαστές και δικηγόροι.

INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παρούσα στο δικαστήριο θα είναι και η 37χρονη κατηγορημένη, κάτι που δεν αναμενόταν καθώς υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν να μην παραστεί στο δικαστήριο. 

Η μεταγωγή της έγινε εν κρυπτώ. Η ίδια έφτασε στις 9.30 το πρωί, μπαίνοντας από την πίσω πόρτα φορώντας χειροπέδες. Η 37χρονη μπήκε στη δικαστική αίθουσα συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών.

Για την παρουσία της κατηγορουμένης ενημέρωσαν την Ιωάννα οι συνήγοροι και η μητέρα της, λέγοντάς της: «Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς. Δεν πειράζει είναι ανθρώπινο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή