Αρνητική κριτική από τον Πολ Σρέιντερ στη νέα ταινία του Κλιντ Ίστγουντ

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 08:01
A- A A+

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Πολ Σρέιντερ δεν βρήκε θετικά στοιχεία στην τελευταία ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, «Cry Macho».

Ο Αμερικανός σεναριογράφος -πιο γνωστός για το έργο του σε ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε, συμπεριλαμβανομένων των «Taxi Driver» και «Raging Bull»-,  συνήθως δημοσιεύει ειλικρινείς κριτικές ταινιών στη σελίδα του στο Facebook.

Ο τελευταίος στόχος του είναι το νέο γουέστερν «Cry Macho» του Κλιντ Ίστγουντ, στο οποίο ο ηθοποιός-σκηνοθέτης, επίσης, πρωταγωνιστεί. Η ταινία δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από πολλούς κριτικούς.

Ο Κλιντ Ίστγουντ επέστρεψε στη σκηνοθετική καρέκλα μετά την «Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ», αλλά και μπροστά από τις κάμερες με πρωταγωνιστικό ρόλο, δυο χρόνια μετά το «Βαποράκι».

Στην υπόθεση του έργου, ένας πάλαι ποτέ θρυλικός σταρ του ροντέο, γερασμένος πια, εκτρέφει άλογα. Το παλιό αφεντικό του τού ζητάει μία τελευταία χάρη: να διασχίσει τα σύνορα με το Μεξικό και να μεταφέρει παράνομα τον μικρό του γιο στο Τέξας και την μητέρα του. Αυτό το ταξίδι θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές, στιγμές αντρικής/πατρικής φιλίας και, όπως προδιαθέτει κι ο τίτλος, πολλά δάκρυα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς