Ο Τσέφεριν δεν κάλεσε τον Ανιέλι στο Nations League του Τορίνο

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 13:20
UPD:13:21
REUTERS/HANDOUT
A- A A+

Είναι πλέον γνωστό ότι το θέμα της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας έχει διαταράξει πολύ σοβαρά τις σχέσεις μεταξύ του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και του Αντρέα Ανιέλι, με τη διπλωματία του ποδοσφαίρου να δίνει περαιτέρω επιβεβαίωση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Repubblica, η UEFA απέκλεισε τον πρόεδρο της Γιουβέντους από το εορταστικό δείπνο που θα προηγηθεί του φάιναλ φορ του Nations League, παρότι οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο Allianz, έδρα της Γιουβέντους.

Ως εκ τούτου, ο Ανιέλι δεν καλείται σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι του, παρά το γεγονός ότι είχε προσκληθεί (ως ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου για τον ημιτελικό με την Ισπανία.

Οι προσκλήσεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είχαν γίνει αποδεκτές λόγω άλλων δεσμεύσεων του προέδρου της Γιουβέντους, αλλά η διπλωματική υπόθεση παραμένει.

Εν τω μεταξύ, υπογραμμίζει η εφημερίδα, πλησιάζουμε σε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ Γιουβέντους και Τσέλσι: αφενός οι «μπιανκονέρι», ένας από τους τρεις συλλόγους που υποστηρίζουν ακόμη ανοιχτά το πρότζεκτ της Σούπερ Λίγκας, από την άλλη οι «μπλε», οι οποίοι ήταν από τους πρώτους συλλόγους που εγκατέλειψαν το σχέδιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις