Ο Άρης «έσβησε» το μείον

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 21:55
UPD:22:04
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Ο Άρης πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και «σβήνοντας» την τιμωρία των -6 βαθμών με την οποία ξεκίνησαν το πρωτάθλημα.

Οι Μαντσίνι (10΄), Γκάμα (60΄) και Γκαρσία (65’) σημείωσαν τα γκολ των Θεσσαλονικέων, ενώ για τους γηπεδούχους του Γιώργου Παράσχου, που δεν χάρηκε το ντεμπούτο του, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σπιριντόνοβιτς (45΄+3).

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ευκαιρία, όταν ο συνδυασμός των Εντιαγέ, Γκάμα, Σούντγκρεν είχε αποδέκτη τον Μαντσίνι, που «έγραψε» το 0-1 στο 10ο λεπτό.

Έξι λεπτά αργότερα ο Χουλιάν Κουέστα σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ευθύμη Κουλούρη, με τον Σπιριντόνοβιτς να αστοχεί απελπιστικά στην εξέλιξη της φάσης.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια επανάληψη της φάσης του 16’, ο Κουέστα σταμάτησε τον Κουλούρη αλλά ο Σπιριντόνοβιτς πήρε το «ριμπάουντ» και ισοφάρισε με διαγώνιο πλασέ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον διαιτητή Περράκη να βλέπει στο βίντεο περίπτωση πέναλτι υπέρ του Άρη, σε χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Οι Θεσσαλονικείς απείλησαν με μακρινό σουτ του Λούκας Σάσα (54΄), ενώ στην αντίπαλη εστία ο Κουέστα σταμάτησε το  τακουνάκι του Κουλούρη (57΄).

Ο Κουλούρης, πάντως, ήταν «μοιραίος» για την ομάδα του καθώς υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι), με τον Γκάμα να νικά τον Πίριτς για το 2-1 στο 60΄, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ματέο εκμεταλλεύτηκε λάθος του Παπαδόπουλου για το τελικό.

Ο Ατρόμητος παρέμεινε με μόλις ένα βαθμό ύστερα από τέσσερα παιχνίδια, ενώ οι «κίτρινοι» απάλειψαν την τιμωρία των -6 βαθμών, έχουν επίσης ένα βαθμό αλλά ευελπιστούν να γίνουν αρκετά περισσότεροι αν δικαιωθούν στο CAS.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις