Ισόπαλη η παράσταση από ΠΑΣ και ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες»

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 19:27
UPD:19:32
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ πρόσφεραν στο κοινό έναν από τους καλύτερους μέχρι τώρα αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1 στους «Ζωσιμάδες», για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δύο αντίπαλοι, που έχουν κάνει καλή εκκίνηση, παρέμειναν αήττητοι και σήμερα, με τους Ηρακλειώτες μάλιστα να καταρίπτουν το αήττητο ρεκόρ τους με 10 αγώνες, που είχαν δημιουργήσει από τον Απρίλιο του 1986 έως τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, καθώς απόψε στα Γιάννενα συμπλήρωσαν 11 παιχνίδια χωρίς ήττα.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ προηγήθηκε στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη που δημιούργησε, καθώς στο 9΄ ο Εραμούσπε υπέπεσε σε πέναλτι επί του Λάμπρου, που καταλογίστηκε με τη χρήση του VAR και ο Νέιρα νίκησε τον Λοντίγκιν για το 0-1 στο 12΄.

Στο 22΄ ο Μιλιντσεάνου με ωραία κίνηση και σουτ ισοφάρισε, για να λήξει το ημίχρονο με δύο χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν: στο 39΄ η κεφαλιά του Περέα από σέντρα του Σάλιακα έφυγε φεύγει μόλις άουτ και στο 40΄ η ενέργεια του Νέιρα κατέληξε σε κόρνερ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν καταιγιστικός και οι χαμένες ευκαιρίες μεγάλες: στο 56΄ σε νέα σέντρα του Σάλιακα κεφαλιά του Κάργα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο διάστημα στο 60΄ Επασί έκανε την απόκρουση του αγώνα σε τετ-α-τετ με τον Μορέιρα.

Ένα λεπτό αργότερα σε κόρνερ του Σάλιακα άλλη μια κεφαλιά από τον Κάργα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 70΄ ο Σάλιακας γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο Μορέιρα μόνος του δεν μπόρεσε να πλασάρει.

Στη μοναδική φορά που οι Κρήτες ανησύχησαν τον Λοντίγκιν στην επανάληψη έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά το απίθανο σουτ του Ντουρμισάι από τα 40 μέτρα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στο 72΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις