Μοιρασιά (2-2) για Λαμία και Παναιτωλικό

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 20:29
UPD:20:36
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Λαμία και Παναιτωλικός μοιράστηκαν από ένα βαθμό αλλά και τις εντυπώσεις στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2.

Η Λαμία πήρε τον πρώτο βαθμό στη φετινή Λίγκα αλλά έχασε την ευκαιρία για νίκη, καθώς προηγήθηκε δύο φορές αλλά ισοφαρίστηκε άλλες τόσες, με το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων να επιτυγχάνεται στο 90΄.

Στο 9ο λεπτό και μετά από κόρνερ ο Μανουσάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Παναιτωλικού. Στο επόμενο λεπτό και σε νέο κόρνερ που εκτέλεσε ο Τιρόνε, ο Μαζουλουξής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (10΄). 

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να ισοφαρίσει για πρώτη φορά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (30΄), με έξοχο σουτ του Ντουάρτε από τα 25 μέτρα. Δύο λεπτά αργότερα η Λαμία πέτυχε γκολ με τον Μανούσο αλλά το τέρμα ακυρώθηκε επειδή ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 66΄ και ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναιτωλικού η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ανέκτησε το προβάδισμα, όταν ο Μανουσάκης σέντραρε, ο Μαρτίνεθ έπιασε την κεφαλιά κι ο επερχόμενος Νούνιες με σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα για το 2-1.

Τελικά ο Παναιτωλικός κατάφερε να φύγει με βαθμό σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα: στο 90΄ και ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα ο Βαρόνε βρήκε την μπάλα εν κινήσει και ισοφάρισε για δεύτερη φορά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις