Επαγγελματική νίκη (2-0) του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 17:56
UPD:18:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε μόνο ένα ημίχρονο και συγκεκριμένα το πρώτο για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα με 2-0 στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο πρωταθλητής σημείωσε και τα δύο τέρματά του στα πρώτα 45 λεπτά και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε διαχείριση, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθούν δύο παιχνίδια με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, στην Πόλη με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa League και στο Φάληρο με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι», που υποχρέωσαν σε δεύτερη σερί εντός έδρας τους Αρκάδες (ακόμη δεν έχουν σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα) ύστερα από δύο χρόνια, εκμεταλλεύτηκαν τη βαριά ήττα του πρωτοπόρου μέχρι πριν την έναρξη των σημεινών αγώνων Βόλου (από τον Παναθηναϊκό) κι ανέβηκαν στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στα πρώτα λεπτά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό όταν μετά από μακρινή αλλαγή παιχνιδιού του Μαντί Καμαρά, ο Μασούρας έβγαλε με κεφαλιά ασίστ στον Τικίνιο, ο οποίος κοντρόλαρε και νίκησε από κοντά τον Παπαδόπουλο με το τρίτο τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Σίτο, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα ακυρώθηκε με τη συνδρομή του VAR.

Οι παίκτες του Μαρτίνς ήταν συγκεντρωμένοι ανασταλτικά έχοντας θωρακίσει τον άξονά τους και τελικά κατάφεραν να «σβήσουν» το παιχνίδι πολύ νωρίς: στο 23ο λεπτό ο Αγκιμπού Καμαρά προσπάθησε να σεντράρει από δεξιά, ο Παπαδόπουλος φάνηκε νε ελέγχει απόλυτα τη φάση αλλά η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα του Αστέρα για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας εξακολούθησε να μην μπορεί να απειλήσει, δεν είχε ιδέες και κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι, που δεν επιδίωξαν να ανοιχθούν και να ρισκάρουν πέρασαν ένα πολύ ήσυχο 45λεπτο, έφυγαν με μια επαγγελματική νίκη από μια δύσκολη έδρα και στρέφουν πια την προσοχή στη... «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις