Φρένο της Αταλάντα στην Ίντερ, κορυφή η Μίλαν

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 21:32
UPD:21:34
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Η Αταλάντα έχει αρχίσει να «ρολάρει» για τα καλά, κι αυτό το κατάλαβε απόψε και η πρωταθλήτρια Ίντερ, την οποία οι «μπεργκαμάσκι» υποχρέωσαν σε απώλεια δύο βαθμών στο «Μεάτσα» (2-2), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Serie A.

Η συνάντηση είχε μεγάλο σασπένς, καθώς παρά το γρήγορο αρχικό προβάδισμα με τον Μαρτίνες στο 5ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, αφού οι Μαλινόφσκι στο 30΄ και Τολόι στο 38΄ έφεραν μπροστά την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Ο Τζέκο, η μεταγραφή του οποίου έχει δώσει σημαντικές λύσεις στην επίθεση της Ίντερ, ισοφάρισε στο 70΄ και στο 86΄ ο Ντιμάρκο έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Μούσο) και μαζί την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους «νερατζούρι», ενώ στο 88΄ η Αταλάντα πέτυχε γκολ στο 88΄ με τον Πίκολι, το οποίο ακυρώθηκε με τη συνδρομή του VAR.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έχασε την ευκαιρία να φτάσει τη Μίλαν στην κορυφή, έστω και με παιχνίδι περισσότερο από τη Νάπολι. Λίγο νωρίτερα, οι «ροσονέρι» είχαν περάσει με 2-1 από το «Αλμπέρτο Πίκο» απέναντι στη Σπέτσια, σημειώνοντας την πέμπτη νίκη σε έξι αγώνες.

Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι ήταν ο Ισπανός μέσος Μπραχίμ Ντίαθ, που μπήκε αλλαγή στο 82΄ λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε το νικητήριο γκολ. 

Ο 19χρονος γιος του παλαίμαχου άσου της Μίλαν Πάολο Μαλντίνι, Ντανιέλε, είχε ανοίξει το σκορ στο 48ο λεπτό, για να ισοφαρίσει (προσωρινά) για τους γηπεδούχους ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, στο 80΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις