Μοιρασιά στη Νεάπολη για Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 20:09
UPD:20:41
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Μετά τον Άρη, ο Ιωνικός σταμάτησε στη Νεάπολη και τον ΠΑΣ Γιάννινα, που κατέβηκε στην Αθήνα μετρώντας δύο νίκες στους ισάριθμους πρώτους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Η πειραϊκή ομάδα και το συγκρότημα της Ηπείρου έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της –εμβόλιμης- τρίτης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα οι Νικαιώτες να φτάσουν στους 4 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά με 7 ισοβαθμεί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διατήρησε το «μηδέν» παθητικό για τρίτο παιχνίδι και είναι η μοναδική ομάδα της Λίγκας που δεν έχει δεχθεί γκολ ως τώρα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά και είχαν τις δύο πρώτες καλές στιγμές του αγώνα, με τα σουτ των Κάργα (8΄) και Καραχάλιου (9΄) να εξουδετερώνονται από τον Χουτεσιώτη.

Στο 23΄ ο Λοντίγκιν σταμάτησε τον Άοσμαν και στο 35΄ οι Ηπειρώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν από φάουλ του Γκαρντάβσκι, ο Κάργας πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Εραμούσπε, μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής, σούταρε ψηλά!

Στο 42΄ ο Ιωνικός έφτασε με τη σειρά του κοντά στο γκολ, όταν από σέντρα του Ματσούκα η κεφαλιά του Τουράμ έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Λοντίγκιν, ενώ στις καθυστερήσεις από εκτέλεση κόρνερ ο Μύγας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι όπου πετάχτηκε ο Τσιγκρίνσκι, αλλά η προβολή δεν έστειλε την μπάλα στην εστία.

Στο 63΄ ο ΠΑΣ είχε μία καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Καραχάλιου, το οποίο μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντάλσιο έχασε την (τελευταία) ευκαιρία του αγώνα, όταν από κάθετη πάσα του Κάνιας η μπάλα κατέληξε στον μεσοεπιθετικό του Ιωνικού, που πέρασε και τον Λοντίγκιν αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις