«Έδεσε» τον Βεζένκοφ ως το 2024 ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 13:20
UPD:17:29
www.olympiacosbc.gr/
A- A A+

Ο Σάσα Βεζένκοφ κατέληξε σε συμφωνία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα παραμείνει «ερυθρόλευκος» για άλλα δύο χρόνια, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2024, αφού το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το 2022.

Η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας κινήθηκε έγκαιρα και ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική συμφωνία, καθώς ο -αγωνιστικά αναγεννημένος υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα- Βεζένκοφ, έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί για τον Ολυμπιακό.

Το νέο συμβόλαιο του διεθνή φόργουορντ προβλέπει αυξημένες αποδοχές, με την αύξηση να ξεκινά από φέτος καθώς ουσιαστικά πρόκειται για τριετή συμφωνία.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 800.000 ευρώ φέτος, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια οι απολαβές θα αγγίζουν τα 2 με 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Στο νέο συμβόλαιο θα υπάρχει και buy out για το ΝΒΑ, το οποίο θα οριστεί σε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Πλέον, δεν απομένει παρά η τελική συνάντηση διοίκησης και παίκτη για να μπουν και οι υπογραφές.

Στην περυσινή Ευρωλίγκα ο Βεζένκοφ είχε μέσο όρο 11,5 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά παιχνίδι συγκεντρώνοντας 14,1 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης σε 23:35 λεπτά συμμετοχής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις