Η δράση του Ράσφορντ έγινε αντικείμενο μελέτης στα βρετανικά σχολεία

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 12:31
UPD:12:34
Pool via REUTERS/JON SUPER
A- A A+

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, εντός κι εκτός γηπέδου, χάρη στην κοινωνική δέσμευση και τον τρόπο επικοινωνίας του...

Αφού ανέδειξε τον εαυτό του με σημαντικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση των ανισοτήτων στη σημερινή κοινωνία και ειδικότερα για να βοηθήσει όλα εκείνα τα παιδιά που παλεύουν για να έχουν ένα πλήρες γεύμα κάθε ημέρα, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας γίνεται «αντικείμενο μελέτης» στο σχολείο.

Όπως αναφέρθηκε από πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Guardian, το κοινωνικό πρότυπο του Ράσφορντ θα γίνει μέρος του προγράμματος εκπαίδευσης στα βρετανικά σχολεία.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχει συμμετάσχει σε πολλές εκστρατείες για κοινωνική δικαιοσύνη, συμπεριλαμβανομένου ενός άμεσου αιτήματος προς την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να επιστρέψει στα σχολικά γεύματα για τα παιδιά από τις φτωχότερες οικογένειες, καθώς και την πρόταση δημιουργίας κλαμπ ανάγνωσης και παρεμβάσεων για την καταπολέμηση του ρατσισμού στο διαδίκτυο.

Τώρα, λοιπόν, όλες αυτές οι πρωτοβουλίες οδήγησαν τον Ράσφορντ να γίνει αντικείμενο μελέτης στο σχολείο. Οι μαθητές του Λυκείου που μελετούν την έρευνα στα μέσα ενημέρωσης θα μπορούν να μάθουν τις διαδικτυακές δραστηριότητες του διεθνή επιθετικού και τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί στην επικοινωνία του. Το νέο αντικείμενο θα μελετηθεί από φέτος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις