Πέρασε και από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 20:29
UPD:21:12
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Τρίτη νίκη, εκτός έδρας κι αυτή, σημείωσε ο ΠΑΟΚ, που μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ αλλά πέρασε με 2-1 από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος για δεύτερο σερί αγώνα, μετά το «διπλό» στο Περιστέρι, ήταν εξαιρετικός.

Ο «Δικέφαλος» πάντως ξεκίνησε δυνατά και στο 3ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μουργκ, όμως ο Ροντρίγκες αντέδρασε πολύ καλά κι έδιωξε με τα πόδια. Αντίστοιχα πολύ καλή ήταν η αντίδραση του γκολκίπερ του Παναιτωλικού στο 15΄ στο σουτ του Αουγκούστο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Βέργου.

Στο 29΄ έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Ντίας, ο Βέργος δεν πρόλαβε για λίγο να βρει την μπάλα προς την εστία του Πασχαλάκη και στο 32΄ έγινε το 0-1, όταν από μακρινή μπαλιά του Αουγκούστο στην πλάτη της άμυνας ο Μιτρίτσα μπήκε ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Παναιτωλικού και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για ΠΑΟΚ.

Στο 39΄ ο Φλόρες εκτέλεσε φάουλ λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναιτωλικός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο πρώτο 45λεπτο, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Λούι και κεφαλιά του Βέργου ο Μόρσεϊ από τα δύο μέτρα βγήκε άτσαλα την μπάλα που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο και το επιβεβαίωσε στο 59΄: από κόρνερ του Τσιγγάρα ο Βέργος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντίας με δεύτερη κεφαλιά-ψαράκι από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα (62΄) ο Πασχαλάκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Λούι από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 66΄ ο Ντουάρτε έχασε σπάνια ευκαιρία σουτάροντας ελάχιστα άουτ, από σέντρα του Λούι.

Ενάντια στη ροή του αγώνα, η ομάδα του Λουτέσκου ξαναπήρε προβάδισμα στο 80΄ με πλασέ του Σίντκλεϊ, από συνεργασία  Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι. Τη νίκη πάντως κράτησε ο Πασχαλάκης στο 88΄, που απέκρουσε (με το στήθος) το εξ επαφής πλασέ του Καρέλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις