Η έκθεση του παρατηρητή δικαιώνει τα παράπονα της ΑΕΚ για τη φιλοξενία στο Ηράκλειο

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 19:06
UPD:19:09
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Οι ισχυρισμοί και τα συνακόλουθα παράπονα που διατυπώθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΚ για κακή φιλοξενία από πλευράς ΟΦΗ δικαιώνονται από την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα στο «Θ. Βαδινογιάννης».

Μια έκθεση που αναφέρει την επίθεση και τους προπηλακισμούς των ανθρώπων στα επίσημα, με σπρωξίματα και ύβρεις από παρακαθήμενους οπαδούς μετά το 0-2.

Επίσης, η έκθεση μιλά για ελλιπή προστασία, απουσία προσωπικού ασφαλείας και αστυνομικής δύναμης, παρά τα όσα είχαν επισημανθεί στην πρωινή σύσκεψη για την ασφάλεια του αγώνα.

«Η Αστυνομία μετά το τέλος του αγώνα συνόδευσε τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ στα αποδυτήρια για να αποχωρήσουν όλοι μαζί λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Την ωρα που έφταναν στα αποδυτήρια οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο από αφύλακτη πόρτα τους έβρισαν», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην έκθεση.

Εν τω μεταξύ, τέσσερα στελέχη της ΑΕΚ κλήθηκαν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League για την Παρασκευή 24/9, εξαιτίας όσων αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, σε απολογία κλήθηκαν ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Κονέ, καθώς και οι Χ. Παπαδημητρίου και Ι. Παπαδόπουλος.

Την ίδια ημέρα θα απολογηθούν και οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, ως γηπεδούχοι Βόλο, τον Παναιτωλικό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις